Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă: După 4 ani, nu îmi este ruşine să apar în faţa locuitorilor municipiului Chişinău

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 27 mai 2011

Candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău Dorin Chirtoacă a avut o serie de întâlniri în această după-amiază cu angajaţii Fabricii de confecţii “Ionel” şi ai celor de la întreprinderile din Zona industrială din regiunea străzii Albişoara.

“După 4 ani la Primărie nu îmi este ruşine să ies în faţa voastră, deoarece am o listă de rezultate şi o alta de proiecte noi, ce urmează a fi implementate în următorii 4 ani”, a menţionat Dorin Chirtocă, referindu-se la rezultatele înregistrate, în special în ultimii doi ani, de când în Republica Moldova există o guvernare democratică.

Evacuarea nămolului de la Staţia de epurare, reconstrucţia Lacului Valea Morilor, procurarea a 102 troleibuze, amenajarea terenurilor de joacă pentru copii, instalarea aparatelor de fitness în parcurile din capitală şi a sistemului de internet gratuit wi-fi sunt doar o parte din rezultatele obţinute împreună cu echipa de la Primărie. “Dacă nu aş fi avut susţinerea cetăţenilor în 2007, acum probabil am fi avut în Chişinău toate întreprinderile municipale în faliment şi vile peste vile, construite ca în cazul moşiei comuniste din strada Ciocârliei”, a menţionat Dorin Chirtoacă.

Candidatul PL a recunoscut că toate aceste realizări au fost implementate în urma promovării unor reforme nepopulare şi uneori contestate de locuitori, dar altă ieşire din situaţie nu există. “Nu trebuie să stăm cu mâna întinsă şi să aşteptăm să vină cineva din afară să ne facă totul. Suntem în măsură să ne asumăm singuri obligaţiile şi după o perioadă de timp să vedem şi rezultatele”, a precizat Dorin Chirtoacă.

Ulterior, Dorin Chirtoacă a prezentat echipa de consilieri municipali PL, specificând că se mândreşte cu colegii săi, care s-au implicat în relansarea economiei din capitală.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md