Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Doar o majoritate liberală în Consiliul municipal va permite continuarea reformelor începute

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 30 mai 2011

Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău, a avut ieri o întâlnire cu comercianţii şi cumpărătorii de la Piaţa Dokuceaev din sectorul Telecentru al capitalei.

Primarul degrevat a prezentat realizările municipalităţii, amintind despre o serie de proiecte iniţiate în perioada 2007–2011. Dorin Chirtoacă s-a referit la proiectele de amenajare a terenurilor de sport în campusurile universitare şi a terenurilor de fitness în parcurile din municipiu, construirea a 10 terenuri de minifotlbal şi peste 100 terenuri de joacă pentru copii, precum şi accesarea gratuită a internetului wi-fi în parcurile din capitală şi respectiv în instituţiile de învăţământ, proiect care urmează a fi extins.

“Am reuşit să realizăm ceea ce ne-am propus pentru că suntem o echipă puternică şi vom reuşi să aducem schimbarea în continuare. Chiar dacă în 2007 am preluat Primăria în datorii, acest fapt nu m-a împiedicat să merg înainte şi să lichidez datoriile pentru a da start unui program de anvergură pentru dezvoltarea în continuare a capitalei” , a menţionat candidatul PL.

După ce a făcut o trecere în revistă a priorităţile din programul de guvernare pentru următorii patru ani, Dorin Chirtoacă i-a îndemnat pe cei prezenţi să voteze candidaţii Partidului Liberal la funcţia de consilieri în Consiliul municipal Chişinău, pentru că doar o majoritate liberală va asigura stabilitatea în Consiliul municipal şi va permite continuarea reformelor începute. “Vă mulţumesc că ne-aţi acordat votul de încredere în 2007, nu vă vom dezamăgi nici în continuare. Fiţi alături de noi!”, a spus candidatul PL la funcţia de Primar General.

În finalul întâlnirii, cei prezenţi i-au dorit lui Dorin Chirtoacă succes la alegerile din 5 iunie, menţionând că îl vor susţine, împreună cu echipa PL, aşa cum au făcut-o şi în 2007.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md