Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă susţinut de moldovenii din Paris, Dublin, Aix-en-Provance, Padova

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 31 mai 2011

Membri şi simpatizanţi ai Partidului Liberal din Republica Moldova stabiliţi peste hotare au participat duminică 29 mai 2011 la o acţiune de susţinere a candidatului PL la funcţia de primar de Chişinău, Dorin Chirtoacă, desfăşurată în mai multe oraşe din Europa (Paris, Dublin, Aix-en-Provence, Padova).

Prin acest eveniment cetăţenii Republicii Moldova şi-au manifestat încrederea în Dorin Chirtoacă, venind cu un mesaj de susţinere pentru echipele PL din toată Republica Moldova.

Participanţii la acţiune au îndemnat toate persoanele care se află peste hotare să contacteze rudele şi prietenii rămaşi acasă, pentru a-i îndemna să nu acorde nici un vot candidaţilor comunişti, iar pe 5 iunie să voteze pentru un viitor democratic, să susţină echipa Partidului Liberal.

În opinia participanţilor, doar înfrângerea clară a comuniştilor va fi în măsură să contribuie la angajarea durabilă a Republicii Moldova pe calea integrării europene.

Susţinătorii PL şi-au exprimat încrederea în victoria la aceste alegeri a forţelor pro-europene în frunte cu Dorin Chirtoacă.

Sursa: www.pl.md