Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Comitetul Regiunilor ALDE îl sprijină pe Dorin Chirtoacă

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 2 iunie 2011

Candidatul Partidului Liberal la funcţia de primar de Chişinău, Dorin Chirtoacă, a recepţionat o scrisoare din partea doamnei Flo Clucas, Preşedintele Grupul Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE) din Comitetul Regiunilor.

“În calitatea mea de preşedinte al Grupului Liberal Democraţilor pentru Europa din cadrul Comitetului Regiunilor, Vă urez mult succes în alegerile pentru primăria oraşului Chişinău. O conducere liberală, progresivă la nivel local poate schimba viaţa cotidiană a mii de cetăţeni. Sperăm să fiţi reales în funcţie pentru a ne putea continua drumul împreună”, a specificat Floc Clucas, în mesajul de susţinere.

Treizeci de europarlamentari, primari şi consilieri din nouă ţări din UE, membri ai Grupului Alianţei Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE) din Comitetul Regiunilor (CoR), care s-au reunit pe 27 mai, la Bacău, România, pentru a participa la o şedinţă extraordinară despre problemele administrative, fondurile europene şi inclusiv un viitor parteneriat şi măsuri de ajutor pentru Republica Moldova, au transmis acest mesaj de sprijin şi susţinere europeană către PL şi candidatul liberal la primăria capitalei, Dorin Chirtoacă.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md