Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă, în discuţie cu medicii şi asistenţii medicali

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 2 iunie 2011

Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcia de Primar General al municipiului Chişinău, a avut astăzi o întâlnire cu medicii şi asistenţii medicali de la Centrul de medicină estetică “Sancos”.

Discuţia a început cu prezentarea realizărilor Primarului degrevat Dorin Chirtoacă pe parcursul celor 4 ani de activitate. Dorin Chirtoacă s-a referit la proiectele de amenajare a terenurilor de sport în campusurile universitare şi a terenurilor de fitness în parcurile din municipiu, construirea a 10 terenuri de minifotbal şi peste 100 terenuri de joacă pentru copii, precum şi accesarea gratuită a internetului wi-fi în parcurile din capitală şi respectiv în instituţiile de învăţământ, proiect care urmează a fi extins.

“Am reuşit să realizăm ceea ce ne-am propus în aceşti 4 ani. Vom aduce în continuare schimbarea, căci echipa pe care o reprezint este o echipă demnă, care vine din popor şi ştie necesităţile cetăţenilor”, a menţionat Dorin Chirtoacă.

Referitor la proiectele din domeniul sănătăţii, Dorin Chirtoacă a amintit faptul că au fost alocate 3 milioane de lei pentru cumpărarea aparatelor radiografice la spitalele din municipiu.

Ulterior, Dorin Chirtoacă a vorbit despre obiectivele şi priorităţile echipei PL pentru următorii 4 ani, accentuând faptul că urmează a fi continuate şi extinse proiectele demarate în cei 4 ani de mandat.

La finalul întâlnirii, Dorin Chirtoacă i-a îndemnat pe cei prezenţi să participe la vot pe 5 iunie şi să-i convingă şi pe colegi, prieteni, vecini să meargă şi ei la vot. “Participarea la vot este crucială.Trebuie să venim masiv şi să votăm. Viitorul depinde doar de noi, căci nimeni nu o să ne ajute să depăşim problemele dacă noi singuri nu vom dori aceasta”, a precizat Dorin Chirtoacă.

Cei prezenţi i-au mulţumit lui Dorin Chirtoacă pentru proiectele realizate în cei 4 ani de activitate în calitate de Primar General al municipiului Chişinău şi i-au dorit mult succes la alegerile din 5 iunie.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md