Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Studenţii votează Dorin Chirtoacă

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 3 iunie 2011

Membrii Clubului Studenţilor Liberali au făcut astăzi bilanţul campaniei “Studenţii votează Dorin Chirtoacă”.

“La sfârşitul acestei campanii, care a fost lansată cu o lună în urmă, putem afirma,că studenţii continuă să îşi exprime susţinerea pentru Dorin Chirtoacă. Am mers din uşă în uşă, am informat tinerii care au venit la corturile amplasate în faţa universităţilor şi i-am îndemnat pe toţi să meargă pe 5 iunie la vot, să voteze candidatul PL, Dorin Chirtoacă şi echipa de consilieri din partea Partidului Liberal”, a declarat Ion Bargan, preşedintele CSL.

În cadrul conferinţei de presă au vorbit liderii CSL din instituţiile de învăţământ superior, care s-au arătat mulţumiţi de felul în care a decurs campania de informare.

“La ASEM, tinerii au dat dovadă de receptivitate, majoritatea covârşitoare îl susţin pe Dorin Chirtoacă, acest lucru demonstrează că tinerii au încredere în candidatul PL. Noi studenţii ne dorim o capitală modernă, europeană, un primar tânăr care să promoveze politicile de tineret, pe 5 iunie vom vota pentru Dorin Chirtoacă şi echipa Partidului Liberal”, a declarat liderul CSL ASEM, Nicu Năstas.

În cadrul campaniei “Studenţii votează Dorin Chirtoacă”, tinerii liberali au comunicat cu peste 50 de mii de studenţi de la Universitatea de Stat din Moldova (USM), Universitatea Tehnică din Moldova (UTM), Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM), Universitatea Agrară de Stat din Moldova (UASM), Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie (USMF), Universitatea de Stat din Tiraspol (UST), Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă” (UPSIC), Universitatea Liberă Internaţională din Moldova (ULIM), Institutul de Relaţii Internaţionale din Moldova (IRIM), Institutul Internaţional de Management “IMI-NOVA”, Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice (AMTAP), Universitatea de Studii Europene din Moldova (USEM).

La final, membrii CSL au venit cu un apel de mobilizare către studenţi, îndemnându-i să aleagă pe 5 iunie un viitor european pentru oraşul Chişinău.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md