Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă: Înainte spre Europa, înainte spre un viitor prosper

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 3 iunie 2011

“Înainte spre Europa, înainte spre un viitor prosper. Veniţi cu toţii la alegeri, ştiu că nu ne va fi uşor, dar vom reuşi să depăşim greutăţile doar fiind împreună. Suntem mulţi, suntem uniţi şi viitorul acum e în mâinile noastre”, astfel şi-a început discursul candidatul PL la funcţia de primar al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă la întâlnirea cu studenţii şi profesorii Universităţii de Stat din Tiraspol cu sediul la Chişinău.

Dorin Chirtoacă a dus la cunoştinţă celor prezenţi în sală, realizărie sale pentru cei patru ani de mandat. “Amenajarea lacului din parcul Valea Morilor, rezolvarea problemei mirosului neplăcut de la Staţia de epurare, procurarea a 102 troleibuze noi, instalarea a 100 locuri de joacă pentru copii, acordarea compensaţiilor la căldură şi transport, procurarea utilajului medical şi desigur finanţarea suburbiilor municipiului Chişinău cu cea mai mare sumă din istoria capitalei. Toate aceste rezultate au fost atinse în condiţiile unei scăderi a veniturilor municipiului Chişinău”, a precizat candidatul PL la funcţia de primar general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă.

Primarul degrevat a enumerat şi o serie de de programe destinate tinerilor. În acest sens, a menţionat posibilitatea de a accesa gratuit interent wi-fi în parcurile din capitală şi în instituţiile de învăţământ. Cel mai amplu proiect rămânând a fi “Prima Casă”, un proiect avantajos pentru tinerile familii care doresc să îşi procure spaţiu locativ.

Tinerii prezenţi la întâlnire i-au dorit mult succes la alegerile din 5 iunie, remarcând că democraţia va învinge şi în 2011.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md