Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă primul la urnele de vot

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 5 iunie 2011

Dorin Chirtoacă, candidatul PL la funcţia de primar general al municipiului Chişinău a venit astăzi de dimineaţă, în jurul orelor 8 la secţia de votare pentru a-şi exercita dreptul la vot.

“Am venit cu gânduri destul de frumoase. Am votat pentru modernizarea municipiului Chişinău, pentru continuarea proiectelor începute acum 4 ani, pentru atingerea tuturor obiectivelor pe care ni le-am propus şi tot ceea ce ne dorim să facem în municipiu şi în republică”, a precizat candidatul PL.

Întrebat de jurnalişti ce aşteptări are de la acest scrutin, Dorin Chirtoacă a declarat că aşteptarea este ca locuitorii în primul rând să participle la vot, “cu toţii să participăm la aceste alegeri, astfel încât fiecare, să spună ce îşi doreşte în următorii 4 ani de la primăria capitalei, de la primarul general, aceasta cred că este principala solicitare şi principalul îndemn pentru ziua de astăzi”, a menţionat Dorin Chirtoacă.

Candidatul PL la funcţia de primar general al municipiului Chişinău a fost primul dintre candidaţii la funcţia de primar care şi-a exercitat dreptul la vot.

“Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă,iar astăzi este o dimineaţă frumoasă. Nu exclud ca pe viitor să vin şi la ora 7 la vot, dar acum îi îndemn pe toţi locuitorii capitalei să vină să-şi exercite dreptul la vot”, a conchis Dorin Chirtoacă.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL
Sursa: www.pl.md