Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Vlad Lupan: De ce il Votam pe Dorin Chirtoaca!

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 16 iunie 2011

Dorin — un primar gospodar, Speranţa noastră.

Dorin Chirtoacă este un primar tânăr şi de succes al oraşului Chişinău, care a fost capabil să salveze capitala de faliment după alegerea sa în 2007.

Bilanţul realizărilor sale în această scurtă perioadă de timp, de mai puţin de patru ani, este impresionantă:

Am enumerat doar câteva din realizările primarului liberal.

Acest manager dinamic şi grijuliu cu viziunea sa a unui Chişinău prosper candidează acum în turul 2, decisiv, la postul de primar în alegerile din 19 iunie 2011.

Dorin Chirtoacă, cu planul său de dezvoltare a oraşului, va propulsa Chişinăul înainte, prin investiţii locale şi internaţionale, care la rândul lor vor crea locuri de muncă mai multe şi mai bine plătite. El a lansat deja Parcul Tehnologic Ciocana, unde vor fi create locuri noi de muncă. Astfel de realizări le va da posibilitate locuitorilor şi în special tineretului să nu plece peste hotare, dar să rămână in oraş şi să câştige bani suficienţi ca să-şi îmbunătăţească condiţiile de trai. Lui Dorin Chirtoacă îi pasă de familiile unite şi de o imagine pozitivă a oraşului Chişinău.

Chirtoacă va construi drumuri noi, mai bune şi curate, cu suficiente spaţii de parcare şi un sistem de transport public modern. Aceasta va ajuta la o siguranţă mai mare pe drumuri, o circulaţie mai bună şi fără ambuteiaje, precum şi va reduce costul de reparaţie şi menţinere a automobilelor. Dorin ştie că o astfel de investiţie necesită o sumă importantă de bani, care este necesară şi este o investiţie bună pentru oraş, pentru că o infrastructură bună este precondiţia pentru a atrage investitorii şi a crea mai multe locuri de muncă.

Dorin Chirtoacă va renova şi termoizola blocurile de apartamente, care sunt într-o stare precară. De asemenea, el va amenaja curţile blocurilor cu lumini şi zone de odihnă-recreaţie. Prin aceste acţiuni el va îmbunătăţi condiţiile de viaţă a locuitorilor oraşului, va reduce facturile la energie şi va crea o mai mare siguranţă personală. Adiţional la aceste acţiuni, Dorin Chirtoacă va avea grijă ca proiectul pentru tinerele familii, Prima Casă, să continue cu succes. Prin aceasta el dă tinerei generaţii un viitor în oraş şi oraşului un viitor cu tineretul.

Dorin Chirtoacă a demonstrat că deşi este un manager tânăr, el este competent şi experimentat, precum şi un primar căruia îi pasă de oamenii din Chişinău. El a demonstrat odată că a reuşit să înfrângă rezistenţa unor partide depăşite de timp în cadrul Consiliului Municipal şi la nivel naţional. O mai poate face încă o dată. Prin planul pentru dezvoltarea oraşului şi viziunea sa realistă a unui viitor frumos pentru capitală, el va duce cetăţenii într-o perioadă de bunăstare şi va ghida oraşul în familia capitalelor europene.

Tocmai de aceasta, toţi care vor să îşi găsească locuri de muncă, salarii mai bune, drumuri noi şi curate, apartamente renovate şi ogrăzi amenajate, trebuie să voteze pentru primarul actual, un primar de succes, Dorin Chirtoacă şi pentru planul şi viziunea sa pentru Chişinău.

Cetăţenii oraşului Chişinău au de ales între corupţia PCRM şi un primar cinstit. Alegerea este între Pericol şi Speranţă. Iata de ce Vă îndemn să votaţi pentru un primar care a lucrat pentru oraş. Alegerea este între Chirtoacă, care a lucrat pentru fiecare din noi şi unul care doar promite. Iata de ce votăm Speranţa!

Votăm Dorin Chirtoacă! Fiecare vot contează!

Sursa: www.pl.md