Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiIgor Dodon

Igor Dodon: Îl chem pe autorul haosului din Chişinău la tribunalul chişinăuenilor

|versiune pentru tipar| Igor Dodon, 11 mai 2011

În primul rând, mă amuză formularea lui Chirtoacă — chemare la duel. Această formulare încă o dată demonstrează că Chirtoacă este un individ agresiv şi scandalagiu, care se alimentează din showuri şi conflicte.

În al doilea rând, se confirmă tactica abordată de el — de a merge cu mesaje politice şi de a o face pe victima. Pentru că în acest “duel” Chirtoacă va folosi iarăşi demagogie anticomunistă şi cu siguranţă va deveni victima “duelului”.

În al treilea rând, constat că a răspuns totuşi cu ceva întârziere la propunerea mea de a polemiza pe marginea problemelor concrete ale Chişinăului. Probabil dorinţa lui Chirtoacă de a deveni din nou victimă i-a învins frica de a ieşi la o dezbatere publică, în faţa cetăţenilor.

În al patrulea rând, nu el să-mi dicteze mie când şi unde să mă prezint. El trebuie să răspundă în faţa mea şi a miilor de cetăţeni. De aceea, îl chem la tribunalul chişinăuenilor, vineri, ora 13.00, pe strada Alba-Iulia. Acolo, în faţa orăşenilor, vom analiza în amănunte cum a fost batjocorit municipiul Chişinău în ultimii patru ani. Şi vom asculta din nou cum Chirtoacă se jelăluie, dă vina pe alţii şi face isterie politică.

Deci, vineri, la ora 13.00, îl aştept pe autorul haosului din Chişinău pe strada Alba-Iulia la dezbateri publice.

Sursa: www.dodon.md