Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiMihai Godea

Mihai Godea a prezentat cei “7 paşi împotriva corupţiei”

|versiune pentru tipar| Mihai Godea, 20 mai 2011

Mihai Godea, candidat independent la Primăria Chişinău, a prezentat astăzi, 20 mai, oferta electorală pentru lupta împotriva corupţiei şi cei 7 paşi pe care urmează să-i implementeze în acest sens. Briefingul a avut loc în faţa Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei.

“Centrul Anticorupţie ar trebuie să fie un partener eficient în lupta cu corupţia, din acest motiv am organizat evenimentul la sediul CCCEC”, a menţionat Godea.

Astfel, printre cei 7 paşi împortiva corupţiei se numără: responsabilitate personală pentru orice document prezentat, expertiza anticorupţie a tuturor documentelor emise de primar, toată informaţia privind veniturile şi averile — amplasate pe pagina web a Primăriei, implementarea programului e-primărie, fond special anticorupţie, etc.

“Prin tot ceea ce îmi propun urmăresc 2 obiective: transparenţă în procesul decizional şi în gestionarea banilor publici”, a subliniat Godea.

În cadrul evenimentului, Mihai Godea a declarat că în calitate de deputat va înainta Parlamentului un proiect de lege privind lupta cu corupţia.

Sursa: www.mihaigodea.md