Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiMihai Godea

Godea a prezentat cei “7 paşi pentru protecţie şi dezvoltare socială”

|versiune pentru tipar| Mihai Godea, 29 mai 2011

Mihai Godea, candidat independent la Primăria Chişinău, a prezentat astăzi, 29 mai, platforma socială pentru municipiul Chişinău şi cei 7 paşi pentru protecţie şi dezvoltare socială.

Astfel, Godea promite să aibă grijă şi să susţină cetăţenii defavorizaţi, precum şi tinerii: “S-a vorbit multe despre Programul «Prima Casă», însă costurile şi condiţiile acestuia nu sunt accesibile pentru toţi tinerii. Din acest considerent îmi propun să asigur din bugetul municipalităţii achitarea dobânzii pentru tinerii angajaţi în sectorul bugetar”, a adăugat acesta.

Din platforma socială a candidatului independent mai fac parte priorităţile precum: asigurarea cu educaţie de calitate, medicină şi sănătate pentru toţi, transformarea Chişinăului în Capitală a culturii, asigurarea cu posibilităţi de odihnă şi întremare pentru cetăţeni, responsabilizarea socială a businessului.

Amintim că Mihai Godea a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al PLDM declarându-se nemulţumit de stagnarea reformelor şi a candidat independent la funcţia de primar general al Capitalei.

Sursa: www.mihaigodea.md