Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiSergiu Coropceanu

Sergiu Coropceanu a inaugurat primul Magazin Social pentru Mame şi Copii

|versiune pentru tipar| Sergiu Coropceanu, 30 mai 2011

Astăzi, 30 mai, a fost deschis primul Magazin Social pentru Mame şi Copii în sectorul Botanica, strada Dacia 37/1. Această acţiune se înscrie în şirul de realizări ale Partidului Social Democrat, pe care formaţiunea le-a promis cetăţenilor Republicii Moldova că le va îndeplini indiferent dacă se află sau nu la guvernare.

Magazin Social pentru Mame şi Copii din este al doilea magazine social deschis de Partidul Social Democrat, primul fiind cel din Bălţi, care este specializat în produse alimentare.

“Dacă vă amintiţi, cîteva săptămîni în urmă, mamele cu mulţi copii au protestat în tăcere în faţa Guvernului, şi nimeni din guvernanţi nu şi-a permis macăr să iasă şi să discute cu aceste familii, să întrebe de motivele protestării şi de problemele cu care se confruntă. Anume din această cauză, Partidul Social Democrat a luat drept bază aceste probleme şi a amenajat în mun. Chişinău primul Magazin Social dedicat mamelor şi copiilor”, a declarat Sergiu Coropceanu.

Candidatul PSD la funcţi de Primar general de Chişinău, Sergiu Coropceanu a asigurat că urmează să deschidă magazine sociale cu asortiment de produselor alimentare. “Sincere mulţumiri tuturor agenţilor economici, persoanelor care au răspuns iniţiativei noastre, şi care în pofida interesului comercial, au conştientizat necesitatea antreprenoriatului social”, a spus candidatul PSD.

În acest magazin puteţi găsi o gamă largă de produse pentru copii, jucării, diferite accesorii, produse igienice, cărţi şi produse pentru instruire şi dezvoltare a copiilor. Totodată urmează să se diversifice varietatea produselor, ceea ce va permite mamelor să-şi bucure copii săi cu mici surprize.

Centrul de presă PSD