Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiSergiu Coropceanu

Sergiu Coropceanu a devenit membru de onoare al Clubului Naţional al Amatorilor de Câini

|versiune pentru tipar| Sergiu Coropceanu, 26 aprilie 2011

Astăzi, candidatul PSD la funcţia de primar de Chişinău, Sergiu Coropceanu a participat la inaugurarea Clubul Naţional al Amatorilor de Câini.

La eveniment au participat persoanele interesate de câini şi cei mai renumiţi instructori şi dresori canini. Preşedinta Clubului Naţional al Amatorilor de Câini, Olga Şeriţa a atenţionat că ei se vor ocupa nu doar de dezvoltarea mişcării chinologice, dar şi de activităţile care promovează popularizarea câinilor de rasă în rândul oamenilor, cum ar fi expoziţiile naţionale şi internaţional cât şi diverse concursuri.

Sergiu Coropceanu a menţionat că doar stăpînul unui câine cunoaşte problemele cotidiene şi că anume cu ajutorul acestor oameni, împreună va fi posibilă construcţia unui azil de câini, ceea ce va soluţiona problema maidanezilor din capitală. Astfel, vor fi create şi locuri de muncă pentru amatori de câini, chinologi şi dresori, care zi de zi vor contribui la un mod de viaţă mai bun “prietenilor patrupezi”.

Fiind onorat cu titlu de membru al Clubului Naţional al Amatorilor de Câini, Sergiu Coropceanu a mulţumit membrilor clubului pentru îngrijirea câinilor de rasă şi participarea acestora la diverse expoziţii internaţionale, contribuind astfel la imaginea Republicii Moldova.

Preşedintele Clubului Naţional al Amatorilor de Câini, Olga Şeriţa i-a dăruit lui Sergiu Coropceanu un căţel de rasă — Jack Russel Terier, extrem de activ, şi alert.

“Fiecare dintre noi a avut la un moment dat un animal de companie, însă foarte puţini cunosc cu exactitate care sunt obligaţiile pe care le avem faţă de necuvântătoare. Primul lucru indispensabil este asigurarea unui adăpost, care să ofere confort şi protecţie patrupedului şi desigur că aceasta necesită o îngrijire zilnică”, a declarat Sergiu Coropceanu.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md