Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiSergiu Coropceanu

Lansarea campaniei “Chişinău — oraş curat”

|versiune pentru tipar| Sergiu Coropceanu, 11 mai 2011

Astăzi, 11 mai, Sergiu Coropceanu, Candidatul Partidului Social Democrat la funcţia de Primar general de Chişinău a dat start Campaniei Sociale “Chişinău — oraş curat”, care va dura pînă la data de 03 iunie şi care îşi pune drept scop sensibilizarea conducătorilor auto privind necesitatea menţinerii curăţeniei în oraş, prin păstrarea automobilelor curate.

Campania a fost lansată cu lozinca “Eu voi face curăţenie — Voi o veţi păstra”. 20 de voluntari echipaţi cu produse igienice şi materiale informaţionale, vor oferi servicii gratuite pentru a reda aspectul curat al maşinii, şi pentru a informa de necesitatea îngrijirii zilnice a mijloacelor de transport.

Conform strategiei campaniei, voluntarii sînt repartizaţi la intrările în oraş din toate sectoarele, pentru a informa cît mai mulţi conducători auto.

Primul care s-a adresat către şoferi a fost Sergiu Coropceanu care a menţionat: “În urma ploilor, indiferent de unde venim: de la grădină, din sat, sau din pădure, automobilele noastre sunt cele care aduc noroi pe străzile Chişinăului. Prin susţinerea acestei campanii, fiecare va contribui la păstrarea curăţeniei oraşului dacă va avea grijă ca automobilul său să fie curat”.

Totodată, Sergiu Coropceanu a promis că va construi spălătorii municipale la toate intrările în oraş, unde şoferii vor putea gratuit să-şi spele maşinile.

Centrul de presă PSD