Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiSergiu Coropceanu

Cît de mult contează să discuţi la direct cu alegătorii municipiului Chişinău

|versiune pentru tipar| Sergiu Coropceanu, 28 mai 2011

Astăzi, 28 mai candidatul PSD la funcţia de Primar General de Chişinău, Sergiu Coropceanu însoţit de membri ai echipei sale au vizitat mai multe comune ale municipiului Chişinău.

Scopul vizitei a fost sensibilizarea locuitorilor privind participarea la vot la data de 5 iunie şi totodată susţinerea candidatului PSD, Sergiu Coropceanu la alegerile locale.

Discuţiile cu alegătorii sunt importante şi datorită faptului că astfel, viitorul primar poate să planifice mai eficient activitatea sa din momentul stabilirii sale în funcţia de Primar General şi totodată de a cunoaşte mai bine aşteptările locuitorilor municipiului Chişinău.

Locuitorii comunelor Tohatin, Ghidighici, Coloniţa, şi a orăşelului Vadul lui Vodă au fost receptivi iniţiativei Candidatului PSD, Sergiu Coropceanu, fiind activi în discuţia directă cu acesta şi adresându-i întrebări ce ţin de profesionalismul şi capacitatea de a realiza programul electoral propus.

Astăzi mai sunt alegători derutaţi care nu s-au apreciat pentru cine să îşi dea votul, iar discuţiile cu candidatul PSD le va permite să analizeze bine pentru cine vor acorda încrederea, astfel încît la 5 iunie să avem alegeri libere, corecte şi valabile.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md