Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiSergiu Coropceanu

Finala Cupei la volei de Plajă

|versiune pentru tipar| Sergiu Coropceanu, 29 mai 2011

Astăzi, a avut loc Finala Cupei la volei de Plajă care a fost organizată de Clubul Sportiv “Victoria” sub patronajul Partidului Social Democrat şi, personal a candidatului PSD la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău, Sergiu Coropceanu. Acţiunea a avut loc în Parcul public din sectorul Rîşcani al oraşului.

Voleiul de plajă este un sport practicat de două echipe compuse fiecare din cîte doi jucători, pe un teren de nisip. Astfel, 34 de echipe, femei şi bărbaţi au fost înscrişi în cursa sportivă, astăzi trofeul fiind oferit celor mai buni.

Toate echipele de finalişti au jucat în finală în culorile Partidului Social Democrat, alb şi roşu iar Sergiu Coropceanu a fost cel care a servit prima minge în teren, astfel încurajînd toţi participanţii din finală.

Voleiul pe plaja poate fi practicat de oricine, deoarece nu cere foarte multă îndemînare, dar la sigur că beneficiile mişcării în aer sunt nenumărate. Spiritul de echipă al jucătorilor este stimulat şi de faptul că alături de ei erau prezenţi adevăraţi suporteri, susţinători şi amatori ai acestui joc.

Sergiu Coropceanu este de părerea că cei care practică un anumit tip de sport vor avea succese cînd simt susţinerea celor apropiaţi, dar şi a statului. Anume statul este cel care trebuie să aprecieze performanţele obţinute la diverse competiţii dar să nu uite că aceşti sportivi merită nu doar o apreciere dar şi implicarea autorităţilor în procesul de antrenamente şi pregătiri pentru competiţiile naţionale şi internaţionale.

Sergiu Coropceanu a asigurat toţi cei prezenţi la eveniment, că această competiţie va fi organizată cu susţinerea sa şi pe viitor, deoarece voleiul de plajă trebuie să devină o tradiţie pentru toate parcurile publice din Chişinău, dat fiind faptul că avem tineri şi persoane care au abilităţi sportive ce necesită a fi promovate şi dezvoltate în continuu. Atît voleiul de plajă cît şi celelate tipuri de sport trebuie susţinute iar parcurile reprezintă acele spaţii care pot fi utilizate plăcut şi care în acelaşi timp te ajută să duci un mod sănătos de viaţă.

Totodată acest joc este un mod foarte plăcut de a-ţi petrece timpul în aer liber iar pe lîngă aceasta nu este costisitor.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md