Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiSergiu Coropceanu

O nouă lacrimă de bucurie

|versiune pentru tipar| Sergiu Coropceanu, 2 iunie 2011

De 01 iunie, cu ocazia Zilei internaţionale a copiilor, acţiunile comune ale Partidului Social Democrat şi Sindicatului Independent “Protecţia Socială” au continuat în orăşelul Cricova.

Scaunul rulant învechit şi fără cauciucuri a lui Oleg Cuzmin a fost înlocuit cu unul nou, adus în dar de Sergiu Coropceanu, Secretar general PSD.

Sergiu Coropceanu, care este şi candidatul Partidului Social Democrat la funcţia de Primar general de Chişinău a menţionat, că grija faţă de persoanele cu dizabilităţi va fi în permanenţă, iar următorul pas îl va constitui obligaţiunea şoferilor de troleibuse noi, pentru a amenaja scăriţa de acces, precum şi înlocuirea troleibuselor vechi şi autobuselor cu mijloace de transport dotate cu scăriţa de acces pentru cărucioare.

Totodată, Sergiu Coropceanu a accentuat, că de asemenea condiţii au nevoie şi mamele cu copii mici, care din lipsa posibilităţii de urcare în transportul public sunt nevoite să meargă pe jos sau să iasă în oraş cu copilul în braţe.

La rîndul său, Oleg Cuzmin a mulţumit domnului Coropceanu pentru darul primit şi l-a asigurat că va rămîne optimist şi că se va implica mult mai activ în viaţa socială pentru a încuraja şi celelalte persoane cu dizabilităţi.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md