Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiSergiu Coropceanu

Sergiu Coropceanu: La primăria Capitalei trebuie să vină un primar care să facă ordine şi nu politică

|versiune pentru tipar| Sergiu Coropceanu, 5 iunie 2011

“Am venit azi aici să votez pentru locuitorii oraşului Chişinău, dar şi pentru cei din suburbii, care aşteaptă ca în fruntea primăriei Capitalei să vină un primar, care să facă ordine, dar nu politică, să rezolve problemele cetăţenilor şi să nu vină doar cu promisiuni”. Declaraţia a fost făcută de candidatul PSD la funcţia de primar al Capitalei, Sergiu Coropceanu, la ieşirea din cabina de vot.

Candidatul PSD, a precizat că a venit să-şi exercite dreptul de vot cu gânduri bune şi cu promisiunea că v-a respecta angajamentele prezentate cetăţenilor.

“Astăzi locuitorii nu vor vota cu emoţii, ci cu înţelepciune, încredere şi siguranţă. Cu toţii ne-am săturat de haos-ul din ţară”, a subliniat Coropceanu.

Aşteptarea candidatului PSD de la acest scrutin este ca toţi locuitorii municipiului Chişinău, dar şi cei din ţară, să fie timp de 4 ani cu zâmbetul pe buze, cu dispoziţie şi bucurie în suflet. “Îmi doresc ca oamenii să transmită această bucurie şi copiilor lor”, a declarat candidatul.

Candidatul anticipează o zi frumoasă, declarând că aceasta este munca de zi cu zi a politicienilor. “În acestă zi voi fi alături de colegi mei de la staff, dar şi colegii din suburbiile Capitalei, vom continua să ne susţinem pe tot parcursul zilei”, a adăugat candidatul PSD.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md