Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiValentina Buliga

Valentina Buliga a intrat în competiţia electorală pentru primăria Chişinăului

|versiune pentru tipar| Valentina Buliga, 20 aprilie 2011 | 

Candidatul Partidului Democrat la Primăria municipiului Chişinău, Valentina Buliga, şi-a depus astăzi, 20 aprilie, actele la Consiliul Electoral de Circumscripţie Chişinău în vederea înregistrării în cursa electorală.

“Chişinăul este ca un copil orfan, un spaţiu în care nimeni nu are grijă de oameni, de viaţa lor, de grijile de zi cu zi. Noi trebuie să-i întoarcem grija faţă de oameni, or schimbarea se face prin proiecte realizate”, a declarat Valentina Buliga. “Arma mea în această campanie va fi munca şi dăruirea de sine”, a precizat ea.

Candidatul PDM a menţionat că primii paşi pe care îi va întreprinde, în cazul victoriei, vor fi asigurarea bunăstării tuturor orăşenilor şi dezvoltarea infrastructurii. Valentina Buliga a mai adăugat că echipa PD va dezvolta în fiecare colţ al capitalei, dar şi în satele din împrejurime, serviciile pentru cetăţeni. “Nu vin cu programe întinse pe zeci de pagini pe care nimeni nu le va citi şi care nu vor fi realizate. În campania electorală voi încerca să arăt cum trebuie condus Chişinăul, cum trebuie abordate problemele municipiului. Scopul meu este de a transforma Chişinăul într-un oraş european”, a precizat ea.

Valentina Buliga a mai spus că, în scurt timp, va avea loc şi lansarea campaniei electorale a PD, în cadrul căruia vor fi prezentate platforma şi candidaţii PDM pentru alegerile locale generale.

Sursa: www.pdm.md