Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiValentina Buliga

Valentina Buliga: E timpul pentru un oraş iluminat!

|versiune pentru tipar| Valentina Buliga, 12 mai 2011

Cu lumânări aprinse au ieşit, în seara zilei de 11 mai, pe una din străzile întunecate din capitală, membrii organizaţiei de tineret al Partidului Democrat. Tinerii au declarat că, în acest mod, vor să atragă atenţia administraţiei publice locale asupra lipsei iluminării străzilor şi cartierelor capitalei.

Organizatorii flash-mob-ului “E timpul pentru un oraş iluminat” au mers pe străzi neiluminate din capitală şi au construit din lumânări aprinse o cale de lumini.

Valentina Buliga, candidatul PDM la funcţia de primar general al capitalei, care a participat la flash-mob, a menţionat că, astăzi, cu regret, o mare parte a cartierelor rămân în beznă. “Întunericul este prietenul hoţilor şi tâlharilor, din care cauză oamenii nu se simt în siguranţă, când se întorc seara acasă”, a subliniat candidatul democrat.

Municipalitatea nu trebuie să economiseasca bani pe sistemul de iluminare, a afirmat Valentina Buliga. În acest context, candidatul democrat a lansat angajamentul PDM de a ilumina toate străzile şi cartierele din capitală, pentru ca locuitorii Chişinăului să se simtă în siguranţă în acest oraş.

Valentina Buliga a precizat că acest angajament se înscrie în una din cele 10 priorităţi pentru Chişinău, pe care se bazează programul său electoral şi anume — “Chişinău — oraş al siguranţei pentru oameni”.

Sursa: www.buliga.md