Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiValeriu Pleşca

Valeriu Plesca: “Vom transforma municipiul Chişinău într-un centru economic regional”

|versiune pentru tipar| Valeriu Pleşca, 5 mai 2011

Transformarea municipiului Chisinau intr-un centru economic regional este una din prerogativele candidatului la functia de primar general al capitalei din partea Blocului electoral “Forta a Treia” Valeriu Plesca si echipei de candidati la functia de consilier municipal.

Declaratia a fost facuta astazi de liderul Blocului Valeriu Plesca in cadrul unei lansari oficiale a platformei electorale, organizate la una din intreprinderile din municipiul Chisinau.

Potrivit lui Plesca, transformarea municipiul Chisinau intr-un centru economic regional, prin atragerea investitiilor locale si straine, va permite atit constructia unor intreprinderi noi, bazate pe cele mai moderne tehnologii, cit si modernizarea si relansarea celor existente. In opinia liderului Blocului electoral “Forta a Treia”, toate acestea, impreuna cu crearea unor zone industriale in localitatile rurale ale municipiului Chisinau, vor permite crearea a circa 10 mii de locuri noi de munca, vor asigura elaborarea si implementarea unor noi proiecte sociale pentru locuitorii capitalei.

Reabilitarea drumurilor si pavarea trotuarelor din capitala, iluminarea tuturor strazilor, asigurarea transportului gratuit pentru pensionari, modernizarea sistemului de canalizare si alimentare cu apa a capitalei si suburbiilor, reabilitarea retelei de magazine “Veteran”, majorarea compensatiilor nominative cu 30%, transformarea Chisinaului intr-un centru turistic — sunt doar unele din obiectivele platformei electorale a lui Valeriu Plesca si echipei de consilieri aiBlocului electoral “Forta a Treia”, care urmeaza a fi realizate in urmatorii 4 ani.

Valeriu Plesca, candidatul Blocului electoral “Forta a Treia”, merge impreuna cu o echipa de profesionisti, care sunt capabili de a revigora capitala noastra, de a demonstra ca Primaria si Consiliul municipal sunt in serviciul cetatenilor si nu a partidelor si functionarilor!

Centrul de presă “Forţa a Treia”