Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2011DeclaraţiiVictor Bodiu

Victor Bodiu a felicitat persoanele în etate din sectorul Botanica cu ocazia sfintelor sărbători de Paşti

|versiune pentru tipar| Victor Bodiu, 21 aprilie 2011

“Înainte de sfintele sărbători de Paşti să facem un bine”, aşa şi-a spus Victor Bodiu, candidatul PLDM la funcţia de primar al capitalei şi a mers să felicite persoanele în etate din sectorul Botanica al capitalei cu ocazia sărbătorilor ce se apropie.

“Am venit cu gânduri bune şi nu vreau să credeţi că este vorba despre agitaţie electorală. Nu vreau să discut despre politică, primărie sau campania electorală. Am venit să vă urez sărbători fericite şi să vă ofer un mic dar, un colet cu produse alimentare pentru masa de sărbătoare”, a declarat Victor Bodiu la întrunirea cu persoanele în etate.

La rândul său, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Botanica a PLDM, Vasile Culai nu a putut să nu îi ureze candidatului la funcţia de primar al capitalei succes şi putere pentru a învinge în alegeri. “Credem că veţi câştiga acestă bătălie, deoarece sunteţi o persoană care are toate calităţile necesare pentru a deveni un bun primar”, a spus Vasile Culai.

Persoanele în etate au rămas plăcut surprinse de gestul politicianului. “Mulţumim domnului Bodiu pentru atenţie. Este un om cumsecade şi de aceea îi urez mult noroc în viaţă şi să dea domnul să reuşească tot ce şi-a pus în plan”, a spus Nicolae Rebeja.

Sursa: www.pldm.md