Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2015DeclaraţiiOazu Nantoi

Oazu Nantoi, numărul 4 în buletinul de vot pentru alegerile din 14 iunie

|versiune pentru tipar| Oazu Nantoi, 29 aprilie 2015 | 

Candidatul Blocului Electoral “Platforma Populară Europeană din Moldova” la funcţia de primar al Chişinăului, Oazu Nantoi, a fost înregistrat cu numărul 4 în buletinul de vot pentru alegerile locale generale din iunie.

“Alegerile din 14 iunie trebuie să fie o lecţie dură pentru cei care şi-au trădat alegătorii după 30 noiembrie 2014. Chişinăul trebuie să devină un oraş cu faţa umană, în care să fie menţinut un dialog permanent între administraţie şi locuitorii Chişinăului. Voi depune toate eforturile pentru un dialog sincer şi onest cu CMC, pentru a nu admite blocarea proiectelor de modernizare a urbei”, spune Oazu Nantoi.

Fiind întrebat de reprezentanţii presei de ce se va teme în lupta pentru fotoliul de primar al capitalei, Oazu Nantoi a declarat că nimic nu îl sperie decât indiferenţa oamenilor şi neîncrederea lor în capacitatea de a trăi mai bine.

Oazu Nantoi a fost desemnat astăzi de către PPEM drept candidat la funcţia de primar al Chişinăului. Anunţul a fost făcut public de Iurie Leancă, liderul Blocului Electoral PPEM. El a spus că decizia a fost luată după mai multe analize şi discuţii pe interior, pornind de la aşteptările pe care le au locuitorii capitalei faţă de viitorul primar. “Campania noastră nu va fi una bazată pe artificii de imagine, dar se va axa pe o comunicare directă cu cetăţenii, vom face campanie cu puţini bani, dar cu multă energie”, a conchis liderul PPEM.

În zilele următoare vor fi prezentate sloganurile şi programul PPEM pentru capitală, dar şi pentru întreaga ţară, echipa consilierilor pentru Consiliul Municipal şi celelalte componente ale campaniei.

Blocul Electoral “Platforma Populară Europeană din Moldova — Iurie Leancă” a fost înregistrat săptămâna trecută de Comisia Electorală Centrală pentru a participa în scrutinul din 14 iunie.

ppe.md