Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2003DeclaraţiiPDM

Comunicat de presă al Partidului Democrat din Moldova

|versiune pentru tipar| PDM, 2 aprilie 2003
Vladimir Guriţenco va conduce lista candidaţilor Partidului Democrat din Moldova (PDM) pentru Consiliul Municipal Chişinău.

Consiliul Politic (CP) al PDM a aprobat în şedinţa sa de miercuri, 2 aprilie 2003, lista candidaţilor pentru Consiliul Municipal Chişinău din partea PDM în frunte cu Vladimir Guriţenco.

Dl Guriţenco a ocupat în anii 1991–1998 funcţia de pretor al sectorului Centru din capitală, iar în 1998–1999 a deţinut funcţia de ministru al Muncii şi Protecţiei Sociale. Este membru al Consiliului Naţional şi al Biroului Executiv Central al PDM.

Conform deciziei CP, Partidul Democrat din Moldova va merge cu liste proprii în municipiul Chişinău şi în majoritatea localităţilor din suburbia acestuia. Referitor la susţinerea unei candidaturi la postul de primar general al capitalei, CP se va aprecia în următoarele zile.

În republică, PDM va participa cu liste proprii în majoritatea absolută a raioanelor atît pentru funcţiile de consilieri, cît şi cele de primari. În acelaşi timp, în cîteva localităţi organizaţiile teritoriale au primit aprobarea de a se adapta la realităţile locale.

Serviciul de presă al PDM