Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2007DeclaraţiiAMN

Adresare comună către alegători a candidaţilor din partea Alianţei “Moldova Noastră”

|versiune pentru tipar| AMN, 22 mai 2007
Venim să facem schimbarea în bine!

Stimaţi cetăţeni!

Republica Moldova e ultimul stat pe continentul european rămas sub regim comunist!

Deşi deţine pîrghii fără precedent — Preşedinţie, Guvern, majoritate în Parlament şi venituri bugetare mari de pe contul cetăţenilor care muncesc peste hotare — actuala putere s-a dovedit incapabilă să aducă în rând cu lumea ţara, şi fiecare localitate a ei. Moldova a ajuns cea mai săracă în Europa:

Axa politică Voronin-Roşca-Diacov poartă răspundere pentru şansele pierdute de Republica Moldova în ultimii ani, pentru degradarea vieţii noastre, pentru faptul că rămânem în urma ţărilor vecine la toate capitolele. Coaliţia roş-oranj votează împreună cu comuniştii pentru interesele sale de grup, legi care sărăcesc oamenii de rând prin creşterea preţurilor şi a impozitelor, dar îi iartă pe cei care au furat decenii de-a rândul de la comunitate şi legalizează averile lor ascunse. Aliaţii comuniştilor şi-au vândut alegătorii pe funcţii şi alte beneficii, salvând de la cădere un regim corupt, care pune mîna sa murdară de “roşu” pe averi imense — bănci, întreprinderi, posturi radio şi tv, pământuri ale ţăranilor aduşi la sapă de lemn.

Alianţa “Moldova Noastră” e singura forţă parlamentară devotată alegătorilor săi, e cea mai reprezentativă formaţiune democratică, are cea mai extinsă structură teritorială şi vă propune la alegerile locale candidaţi cu experienţă, cu demnitate şi cu respect pentru oameni! Speranţa oamenilor este că actualul regim pleacă şi vine o nouă Putere! Ca să ne rupem din mizeria trecutului, votaţi viitorul!

Noi venim să facem schimbarea în bine: bunăstare în fiecare casă; protejarea cetăţeanului; prosperarea comunităţii; ordine şi dreptate, în sat şi în stat; luptă reală cu corupţia reală; renaşterea demnităţii naţionale; relaţii frăţeşti cu localităţile din ţările vecine; reîntoarcerea celor plecaţi peste hotare acasă, la muncă în propria localitate; condiţii în care copii noştri vor avea încredere în ziua de mîine!

Numai cu Soarele vom ieşi din întuneric!

Serviciul de presă al AMN