Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2001DeclaraţiiPDM

Apel al Partidului Democrat din Moldova

|versiune pentru tipar| PDM, 7 februarie 2001
DRAGI FEMEI!

Alegerile parlamentare ne bat la uşă. Ştim că greul vieţii de zi cu zi Vă face să priviţi cu neîncredere mesajele politicienilor care timp de un deceniu V-au dus cu promisiunile, aducîndu-Vă pînă la urmă şomaj, pensii şi salarii neplătite la timp, sărăcie, mizerie şi umilinţă. Pe umerii femeilor Moldovei greşelile tranziţiei apasă cu o greutate deosebită.

Vă înţelegem suferinţele şi tristeţea, dar apelăm la credinţa, voinţa şi cugetul Dumneavoastră. Nu disperaţi! Încă nu totul e pierdut, destinul Dumneavoastră poate fi refăcut, iar copiii şi gîndul pentru viitorul lor trebuie să Vă dea curaj şi încredere.

Vă asigurăm că în aceste momente grele Partidul Democrat este alături de D-voastră şi se gîndeşte la viitorul copiilor D-voastră. Noi nu venim în faţa Dumneavoastră cu promisiuni miraculoase şi nu Vă cerem votul în schimbul unor declaraţii ieftine. Scopul nostru nu constă în simpla obţinere a unor fotolii parlamentare. Noi venim cu o echipă de oameni tineri, energici şi decişi să schimbe ceva în această ţară. În jurul ex-premierului Ion Sturza s-au strîns grupuri de oameni pe care-i doare şi-i preocupă destinul acestei ţări, viitorul generaţiilor de mîine.

Dragi femei! Dacă doriţi ca ziua de mîine să Vă promită o viaţa ceva mai bună, un viitor demn şi decent copiilor şi familiilor D-voastră, votaţi RÎNDUNICA!

VOTÎND ECHIPA STURZA, ALEGEŢI DEMNITATEA ŞI VIITORUL! FIŢI ALĂTURI DE NOI! NOI SÎNTEM ALĂTURI DE DUMNEAVOASTRĂ!

/Dialog, An. 4, Nr. 8, 7.02.2001/