Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2005DeclaraţiiPSDM

Radio Moldova continuă să practice partizanatul politic

|versiune pentru tipar| PSDM, 1 martie 2005
Astăzi, 1 martie 2005 Radio Moldova a difuzat în eter o emisiune de dezbateri electorale, la care au participat reprezentanţi ai formaţiunilor politice, concurente în campania electorală pentru alegerea deputaţilor în Parlamentul RM.

Radio Moldova nu a anunţat din timp participanţilor la emisiunea în direct care vor fi temele puse în discuţie. Respectiv, reprezentanţii formaţiunilor politice au contat pe o discuţie liberă, însă au fost strict limitaţi la o singură temă şi anume cea ce ţine de agricultură. Din partea PSDM la emisiune a participat dl. Victor Ciobanu, unul din liderii campaniei electorale, care este competent în mai multe domenii, dar este revoltător faptul că forţele politice au fost lipsite de posibilitatea de a delega la emisiune reprezentanţi specializaţi anume în domeniul agricol.

PSDM consideră ca acest lucru a fost făcut intenţionat, în felul acesta urmărindu-se scopul de a pune într-o lumină proastă participanţi la emisiune, care au reprezentat partidele de opoziţie.

PSDM consideră că în felul acesta Radio Moldova practică partizanatul politic, iar comportamentul faţă participanţii la această emisiune este incorect şi provocator. PSDM va informa organismele internaţionale despre acest fapt.

Centrul de presă al PSDM