Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2005Concurenţi electoraliFiodor Ghelici

Program electoral a candidatului independent Fiodor Ghelici

|versiune pentru tipar|
Să oprim migraţia!

Astăzi din Republica Moldova pleacă cea mai tînără şi activă parte a populaţiei, ceea ce este un proces irecuperabil pentru viitorul ţării. Acesta trebuie stopat la cel mai înalt nivel de stat.

Să acordăm posibilitatea cetăţenilor să muncească în ţară!

Eu candidez pentru funcţia de deputat în Parlament pentru a apăra interesele celor care muncesc cinstit, fie ţăran, învăţător, antreprenor sau medic! Oamenii vor înceta să mai numere ultimii bani şi problema migraţiei va dispărea.

O dată şi pentru totdeauna vom soluţiona problema transnistreană!

Diferendul transnistrean de mult timp este ca o “carte de vizită” a Moldovei! În ajunul alegerilor precedente PCRM a promis o soluţionare cît mai rapidă a problemei în cauză. Însă de facto prin acţiunile sale partidul de guvernămînt răspîndeşte separatismul în Tiraspol şi prin blocada social-economică instituită aduce mari daune populaţiei Moldovei. Soluţionarea conflictului transnistrean şi evitarea unui nou război civil este posibilă doar pe o singură cale — alegerea unei noi puteri!

Sub pretextul luptei cu corupţia, PCRM şi Voronin încearcă să intimideze propriii adversari şi cei care gîndesc altfel.

Nu se mai poate de trăit aşa în continuare!

Trebuie de schimbat situaţia din Moldova!

Totodată, acest lucru trebuie înfăptuit radical, începînd cu cel mai înalt nivel. Aceasta trebuie să fie principala prioritate a viitoarei puteri din Moldova. Prioritate pentru care este necesară unificarea tuturor forţelor politice constructive din ţară.