Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2009DeclaraţiiAMN

Încă un pas spre victorie: PCRM fraudează, AMN învinge!

|versiune pentru tipar| AMN, 20 februarie 2009

Guvernarea comunista poate fi invinsa numai de catre o forta reala — astazi AMN a repurtat o victorie care va scoate barierele politienesti puse de PCRM in fata opozitiei. Comisia Electorala Centrala a dat dreptate contestatiei pe care am depus-o impotriva actiunilor ilegale ale sefului Directiei politiei rutiere a MAI, Grigore GUZUN, care ieri a interzis abuziv amplasarea unui panou anti-comunist al AMN pe un automobil cu instalatii publicitare speciale.

AMN a depus o contestatie in acest sens azi dimineata, iar la 13:30 a pichetat Comisia Electorala Centrala, cerandu-i examinarea in regim de urgenta, dupa care a facut un mars pana la Directia politiei rutiere, unde a depus un demers pentru ridicarea interdictiei. Acum nu mai conteaza raspunsul politiei, caci CEC in sedinta de la ora 14:00 a anulat interdictia si a explicat organelor politienesti atributiile lor in cadrul campaniei electorale, ca sa nu le mai depaseasca. Acest fapt ar trebui sa opreasca dezmatul politienesc organizat de comunisti impotriva opozitiei.

In acelasi timp, AMN a sesizat astazi opinia publica despre convocarea pe cai administrative a reprezentantilor tuturor institutiilor medicale din republica, care au avut la ora 10:00 o intrunire cu conducerea comunista a tarii — practic, o adunare electorala impusa de candidatii comunisti, care au facut uz si abuz de functiile detinute in stat. La iesire medicii au fost intampinati de membri ai Organizatiei de tineret a AMN, care le-au inmanat cate o floare galbena si un pliant electoral cu urarea: “Ati iesit de sub presiunea comunista, va saluta Soarele”!

Acelasi porcedeu de utilizare a resurselor administrative de catre comunisti, tot azi, la Chisinau — ministrul degrevat(?) al educatiei, Larisa Savga, a convocat prin dispozitie administrativa reprezentantii institutiilor scolare din sectorul Ciocana, in sediul Preturii, la o intalnire cu caracter electoral, dumneaei fiind candidat pe lista PCRM. Organizatia AMN din sector, condusa de deputatul AMN, Vasile Pantea, a reactionat prompt mergand la actiunea ilegala a comunistilor pentru a sustine pedagogii iesiti de la intalnirea fortata cu comunistii si a le oferi platforma electorala a “Fortei care Invinge!”.

Dictatura nu va trece! Moldova Noastra o INVINGE!

Centrul de presă al AMN