Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2009DeclaraţiiPCRM

Apel al Comitetului Central al PCRM către alegători în alegerile parlamentare din 5 aprilie

|versiune pentru tipar| PCRM, 2 aprilie 2009

Stimaţi alegători, tovarăşi, prieteni!

Pe 5 aprilie veţi merge la secţia Dumneavoastră de votare pentru a vă îndeplini datoria de cetăţean al Republicii Moldova, dîndu-Vă votul pentru un partid care, timp de patru ani, va conduce statul, va decide în Parlament soarta Dumneavoastră personal, soarta copiilor şi nepoţilor voştri, soarta întregei ţări.

Acestea nu sînt nişte alegeri obişnuite. Niciodată nu am fost atît de aproape de acea limită după care ne poate aştepta prăbuşirea tuturor planurilor şi speranţelor noastre. În acest moment de cotitură, cînd întreaga lume traversează o criză economică extremă pe care cu mare greu o menţinem la hotarele noastre, soarta ţării ca niciodată depinde de Dumneavoastră, de decizia Dumneavoastră, de votul Dumneavoastră. Vă îndemnăm să Vă faceţi alegerea cu multă chibzuinţă şi responsabilitate, fără a Vă lasă pradă oricăror ademeniri şi încercări de a Vă convinge.

Lăsaţi la o parte toate treburile, astăzi nu există nimic mai important decît să daţi dovadă de maturitatea Dumneavoastră civică, de patriotismul Dumneavoastră.

Gîndiţi-Vă:

Doar Partidul Comuniştilor reprezintă interesele comune ale întregului popor al Republicii Moldova.

Să lăsăm Patria noastră în mîinile flecarilor şi hoţilor, partidelor crizei ar însemna să ne întoarcem în anii 90 — acea perioadă straşnică în care dominau sărăcia, disperarea şi ilegalitatea. Aceasta ar însemna să comitem cea mai mare greşeală. Nu vom admite revenirea la nelegiuiri şi ruinare!

Stimaţi alegători!

Noi deja de mai mulţi ani trăim fără război. Comunicăm şi studiem în acea limbă care ne place. Creăm familii fără a ne întreba unii pe alţii de naţionalitate. Avem o perspectivă reală de integrare europeană, ceea ce înseamnă extinderea drepturilor şi libertăţilor, cele mai importante dintre care sînt drepturile la muncă şi trai decent. Asigurarea acestor drepturi — este sarcina numărul unu a echipei căreia îi Veţi încredinţa votul pe 5 aprilie.

Pentru prima dată, Partidul Comuniştilor şi-a propus drept scop edificarea unui stat social. Acest fapt înseamnă că PCRM şi-a asumat responsabilităţi economice foarte serioase faţă de alegători. Iar în spatele fiecărei responsabilităţi stau competenţa, experienţa, voinţa unică a echipei noastre politice.

PCRM este o echipă care a trecut verificare prin muncă comună, prin valori comune, prin profesionalism înalt, care a putut să reziste la presiunea crizelor, să păstreze statalitatea noastră.

PCRM este un partid ce are un lider naţional adevărat. A construi un stat social înseamnă a-ţi asuma răspunderea pentru toţi cetăţenii în condiţiile instabilităţii dezvoltării globale. De acest lucru este capabil un singur partid — Partidul Comuniştilor.

Fiţi siguri de alegerea Dumneavoastră: votaţi simbolurile muncii şi dezvoltării libere — votaţi secera, ciocanul şi cartea!

Votaţi stabilitatea!
Pentru Partidul Comuniştilor din Republica Moldova!
Moldova europeană — o construim împreună!

Sursa: www.pcrm.md