Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2009DeclaraţiiPL

Cetăţenii acordă vot de încredere Partidului Liberal

|versiune pentru tipar| PL, 20 februarie 2009

Vineri, 20 februarie, vicepreşedintele Partidului Liberal Dorin Chirtoacă a avut mai multe întrevederi cu alegătorii din capitală. În luările de cuvânt, vicepreşedintele Partidului Liberal a menţionat necesitatea implicării tuturor în această campanie electorală pentru a duce la bun sfârşit Schimbarea pe care Partidul Liberal a lansat-o în 2005. “Avem toate şansele ca după alegerile din 5 aprilie să trăim liber, Republica Moldova să devină un stat democratic în care legile funcţionează pentru toţi cetăţenii”, a declarat Dorin Chirtoacă.

În altă ordine de idei, Dorin Chirtoacă a prezentat cele mai importante capitole din Programul Electoral al PL şi a scos în evidenţă principalele obiective pe care şi le propune formaţiunea venind la guvernare: lichidarea sărăciei şi aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

La întâlnirea cu alegătorii din sectorul Botanica au participat şi Corina Fusu, Ion Ciobanu, Ion Apostol, Alexandru Arseni — candidaţi la funcţia de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Liberal. Membrii PL au scos în evidenţă mai multe fărădelegi comise de comunişti în aceşti opt ani de guvernare şi au vorbit despre situaţia socioeconomică dezastruoasă din republică. “Partidul Liberal are o echipă de oameni profesionişti, necompromişi, care au durerea acestui neam, dar şi pachetul de soluţii pentru Schimbarea radicală a lucrurilor în republică”, a menţionat Corina Fusu, vicepreşedinta PL.

“Venind la guvernare, Partidul Liberal îşi asumă semnarea în 2010 a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană, promovând astfel principiile şi valorile statelor democratice”, a declarat Ion Ciobanu.

Până în prezent, candidaţii la funcţia de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Partidului Liberal au avut întâlniri cu cetăţenii din mai multe localităţi din raioanele Orhei, Nisporeni, Ungheni, Ialoveni, Hânceşti, Călăraşi, Glodeni, Floreşti şi municipiul Chişinău.

Oamenii şi-au exprimat încrederea în echipa Partidului Liberal şi şi-au exprimat convingerea că în primăvara acestui an Schimbarea se va produce.

Departamentul de Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md