Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2009DeclaraţiiPL

La Sângerei, Donduşeni, Criuleni, Făleşti, Cimişlia şi municipiul Chişinău au avut loc noi întâlniri cu liderii PL

|versiune pentru tipar| PL, 28 februarie 2009

La 27 şi 28 februarie, membrii Partidului Liberal, candidaţi la funcţia de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, au avut mai multe întâlniri cu alegătorii din raioanele Sângerei, Donduşeni, Criuleni, Făleşti, Cimişlia şi municipiul Chişinău.

Vineri, 27 februarie, preşedintele PL Mihai Ghimpu a prezentat Programul electoral şi a răspuns la întrebările angajaţilor de la Parcul de troleibuze nr. 3. Corina Fusu, Anatol Arhire şi Vadim Vacarciuc s-au întâlnit cu alegătorii din localităţile raionului Făleşti — Catranâc, Glinjeni, Mărăndeni şi Răuţel. Dorin Chirtoacă a fost întâmpinat cu multă speranţă şi încredere de către locuitorii localităţilor Ratuş, Micleşti, Hârtopul Mare şi Maşcăuţi din raionul Criuleni. Ion Hadârcă, Ion Apostol şi Gheorghe Şalaru au avut mai multe întâlniri cu electoratul din oraşul Cimişlia şi din localităţile Selemet şi Ciucur-Mingir din acelaşi raion.

Sâmbătă, 28 februarie, preşedintele PL Mihai Ghimpu s-a deplasat la Criuleni pentru a se întâlni cu alegătorii din acest oraş, dar şi din satele Dubăsarii Vechi, Bălăbăneşti şi Coşerniţa. Vicepreşedintele PL Dorin Chirtoacă a stat de vorbă cu mii de cetăţeni din satele raionului Râşcani — Gălăşeni, Recea şi Văratec, precum şi cu locuitorii oraşului Râşcani.

La întâlnirile din Cotiujenii Mici, Drăgăneşti, Izvoare şi Rădoaia, raionul Sângerei, candidatul PL la funcţia de deputat Ion Hadârcă a prezentat obiectivele formaţiunii — lichidarea sărăciei şi integrarea europeană. La Donduşeni, Rediul Mare, Târnova şi Sudarca, vicepreşedintele PL Anatol Şalaru a scos în evidenţă faptul că după 20 de ani de tranziţie, din cauza guvernărilor care sau tot perindat la putere, Republica Moldova este cel mai sărac şi mai corupt stat din Europa. Candidatul PL la funcţia de deputat Vadim Cojocaru a prezentat locuitorilor din satele Talmaza, Ciobruci, Răschăieţi, Viişoara şi oraşul Ştefan Vodă soluţiile Partidului Liberal pentru depăşirea crizei economice şi dezvoltarea durabilă a economiei.

Fruntaşii PL au constatat că în toate localităţile şi centrele raionale oamenii se confruntă cu aceleaşi probleme: lipsa locurilor de muncă, migraţia, preţurile mari, salariile şi pensiile mici, drumurile proaste, corupţia, neîncrederea în ziua de mâine, ş.a.

Soluţiile la toate aceste probleme se regăsesc în Programul electoral al Partidului Liberal şi le poate oferi numai o echipă formată din oameni profesionişti şi oneşti.

Departamentul de Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md