Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2009DeclaraţiiPL

Tinerii Liberali au spus adio guvernării comuniste

|versiune pentru tipar| PL, 2 aprilie 2009

Joi, 2 aprilie, Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal a desfăşurat în faţa sediului Guvernului Republicii Moldova un flash-mob cu genericul: “Adio, guvern comunist!” Scopul acestei acţiuni a fost de a demonstra incapacitatea actualei guvernări de a soluţiona problemele cetăţenilor şi lipsa de încredere a oamenilor în comunişti. Ajunşi în faţa sediului Guvernului, Tinerii Liberali au scos cadourile pregătite pentru reprezentanţii actualului guvern scandând: “Să vină Zinaida Grecianâi!”. O membră a OTPL, imitând-o pe primul-ministru apare în faţa protestatarilor şi le spune că se bucură că aceştia au venit şi că e convinsă că tinerii sunt mulţumiţi de activitatea Guvernului RM.

Prin intermediul primului-ministru, membrii OTPL au dăruit reprezentanţilor Guvernului Republicii Moldova şi preşedintelui Republicii Moldova următoarele cadouri:

La finalul acestei acţiuni, tinerii şi-au manifestat dezacordul faţă de ineficianţa guvernării comuniste scandând “Adio, guvern communist!” şi “Suntem convinşi că e ultima voastră guvernare!” Toate cadourile aduse pentru reprezentanţii guvernului au fost lăsate de către liberali la Serviciul de Pază al acestei instituţii.

Departamentul de Comunicare al PL
Sursa: www.pl.md