Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2009DeclaraţiiPLDM

Declaraţia PLDM cu privire la provocările guvernării comuniste îndreptate spre învrăjbirea partidelor de opoziţie

|versiune pentru tipar| PLDM, 13 martie 2009

Partidul Liberal Democrat din Moldova constată o intensificare a provocărilor guvernării comuniste cu scopul învrăjbirii şi dezbinării celor mai importante partide de opoziţie.

Înţelegînd că înfrîngerea lor este iminentă, comuniştii recurg la scenarii minciunoase şi calomnioase, prin care se încearcă transferul disputei democraţie-comunism spre o luptă în sînul opoziţiei. Aceste acţiuni provocatoare sunt pe larg mediatizate de presa controlată de coaliţia comunist-pepecedistă şi au menirea să introducă starea de neîncredere şi dezamăgire în rîndul electoratului.

PLDM condamnă aceste provocări şi atrage atenţia Comisiei Electorale Centrale şi Consiliului Coordonator al Audiovizualului asupra caracterului nelegitim al acţiunilor de acest gen.

PLDM îşi reafirmă angajamentul de a promova o campanie pozitivă bazată pe competiţia programelor, soluţiilor şi a echipelor. Chemăm toate partidele de opoziţie să nu se lase antrenate în jocurile murdare ale comuniştilor şi să demonstreze maturitate politică şi solidaritate.

Serviciul de presă al PLDM