Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiAMN

Alianţa “Moldova Noastră” a început campania electorală în capitala nordului

|versiune pentru tipar| AMN, 21 octombrie 2010

Sute de oameni au venit la Bălţi, la festivitatea de lansare oficială a Alianţei “Moldova Noastră”, astfet încît, în sala de evidenţă şi documentare a populaţiei, n-au încăput toţi doritorii. Evenimentul a început cu un serviciu divin. Liderul din teritoriu al AMN Vitalie Ţurcan a vorbit despre contribuţia miniştrilor din partea AMN la dezvoltarea plenară a ţării şi integrării ei în spaţiul european. El a mai menţionat că astăzi, organizaţia teritorială Bălţi a AMN a devenit mai mare, mai puternică şi mai organizată decît în alegerile trecute. “Sîntem peste 600 de oameni şi credem că vom putea mobiliza electoratul nostru ca să îmbunătăţim rezultatele scritinului trecut”, a precizat Ţurcan.

Prezent la manifestare, liderul AMN Serafim Urechean ia informat pe bălţeni despre sarcinile care stau în faţa Alianţei în campanie preelectorală, dar şi despre configuraţiile postelectorale. Toate aceste obiective sînt trasate în programul AMN, orientat spre dezvoltarea economiei, consolidarea societăţii, întoarcerea cetăţenilor plecaţi la muncă peste hotare.

Sîntem pentru statalitate, pentru ordine şi stabilitate, deoarece vrem să trăim aici, indiferent de naţionalitate, confesiune sau apartenenţă de partid. Moldova este ţara noastră comună, a declarat liderul Alianţei “Moldova Noastră”. Serafim Urechean şi ministrul tehnologiilor informaţionale Alexandru Oleinic au răspuns la numeroasele întrebări din partea celor prezenţi în sală. Primele activităţi electorale de la Bălţi, sugerează că AMN se va bucura de susţinere.

Sursa: www.amn.md