Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiAMN

Apelul preşedintelui AMN către cetăţenii Republicii Moldova

|versiune pentru tipar| AMN, 26 noiembrie 2010

Stimaţi concetăţeni!

Ne adresăm fiecăruia dintre Dumneavoastră cu îndemnul să parcurgem împreună drumul spre libertate şi prosperitate!

Moldova se află în faţa pericolului de a fi aruncată din nou în braţele clanului comunist al lui Voronin. Întotdeauna Moldova a avut numai de suferit de pe urma comuniştilor. Alianţa “Moldova Noastră” este partidul care nu şi-a trădat alegătorii, care nu a făcut niciodată alianţă cu comuniştii şi care şi-a făcut datoria la guvernare. Votînd AMN, votul Dumneavoastră este în siguranţă.

Moldova reprezintă peste un milion de alegători şi toţi doresc să fie mai bine decît este, decît a fost. Toţi aşteaptă să avem la conducere oameni moderaţi, echilibraţi, care ştiu ce trebuie făcut pentru ţară.

În calitate de candidaţi ai Alianţei “Moldova Noastră”, ne obligăm să punem mai presus de toate anume demnitatea de om, interesul naţional şi legea. Vom construi un viitor european pentru toţi: tineri şi oameni în etate, femei şi copii, orăşeni şi săteni, oameni de afaceri, muncitori, pedagogi, medici şi funcţionari de stat. De aceea, pentru linişte şi stabilitate, chemăm toţi oamenii de bună-credinţă să se unească în jurul Alianţei “Moldova Noastră”.

Aveţi încredere în AMN! Noi ne facem datoria. Moldova merge înainte!

Serafim Urechean,
Preşedinte AMN