Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiGabriel Stati

Interacţiunea cu studenţii, o chestiune prioritară

|versiune pentru tipar| Gabriel Stati, 18 noiembrie 2010

Lipsa laboratoarelor, frigul din cămine şi lipsa banilor le face viaţa amară studenţilor! Candidatul independent, Gabriel Stati, a discutat aceste probleme cu tinerii de la Universitatea Agrară de Stat din Moldova. Ei au spus că sunt descurajaţi din cauza condiţiilor proaste de trai şi studii, dar şi de lipsa perspectivelor de a se angaja în cîmpul muncii. Gabriel Stati a promis studenţilor că, în calitate de deputat, va promova în Parlament iniţiative menite să îmbunătăţească calitatea procesului de studiu şi să soluţioneze problema locurilor de muncă şi a spaţiului locativ.

Studenţii s-au revoltat că politicienii îşi aduc aminte de ei doar în campaniile electorale, după care uită cu desăvîrşire de existenţa lor. “Ce garanţie avem că dumneavoastră nu veţi proceda la fel”? În replică Gabriel Stati le-a spus că părinţii l-au învăţat să-şi îndeplinească responsabilităţile asumate şi promisiunile făcute. “Ceea ce spun, neapărat realizez. Acest principiu m-a ajutat mult în business. De altfel, oamenii de afaceri, dacă promit, atunci fac. Tocmai de aceea în Parlament îmi voi îndeplini angajamentul faţă de Dvs. Înţeleg că nu va fi uşor, dar să nu creadă cineva că mă voi speria de obstacole”.

Gabriel Stati a precizat că în eventualitatea accederii în Parlament va menţine şi cultiva comunicarea cu toţi studenţii, fără discriminare. “În programul meu va fi loc şi pentru întîlnirile cu tinerii. Vin în Parlament ca să vă reprezint şi să contribui la soluţionarea problemelor cu care vă confruntaţi. Deci interacţiunea mea cu dvs. este necesară şi prioritară”, a conchis candidatul independent Gabriel Stati.

Sursa: www.gabrielstati.md