Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiMAE

Tinerii MAE cer fapte concrete de la întreaga clasă politică: “Luaţi aminte, problema Moldovei sunt locurile de muncă”

|versiune pentru tipar| MAE, 26 noiembrie 2010

Circa 150 de tineri, reprezentanţi ai Partidului Mişcarea Acţiunea Europeană, au participat astăzi, 26 noiembrie, la un flash-mob prin care au încercat să atragă din nou atenţia asupra unei probleme reale şi extrem de grave cu care se confruntă Republica Moldova: lipsa locurilor de muncă bune, bine plătite, potrivite pentru tinerii absolvenţi.

Tinerii au avut fiecare câte o geantă, pentru a simboliza bagajul de cunoştinţe pe care absolvenţii îl acumulează în perioada facultăţii, dar de care — în cele mai multe cazuri — nu se pot folosi pentru că nu există suficiente locuri de muncă potrivite cu pregătirea lor. Protestul organizat de tinerii MAE a fost unul extrem de liniştit. “Noi nu am venit aici pentru a arunca vina în ograda cuiva, ci pentru a le atrage atenţia politicienilor în general, indiferent de culoarea partidelor pe care le reprezintă, că există probleme mai importante în ţară decât certurile şi negocierile dintre dânşii. Problema Moldovei sunt locurile de muncă, iar noi reprezentăm un partid care a înţeles acest lucru. În campania electorală MAE a luptat pentru locuri de muncă, fapt care ne dă speranţă”, a declarat Larisa P., o tânără de 23 de ani.

Amintim că în campania electorală ce tocmai se încheie, Partidul Mişcarea Acţiunea Europeană a prezentat proiecte concrete privind locurile de muncă:

Serviciul de presă al MAE