Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiPDM

Votând pentru PD — votaţi pentru viitorul preşedinte Marian Lupu

|versiune pentru tipar| PDM, 16 noiembrie 2010

“Se apropie o zi foarte importantă pentru destinele noastre. La 28 noiembrie vom avea o şansă să schimbăm lucrurile spre bine în această ţară. Echipa PD vine cu un nou model de guvernare. Unul care presupune relansarea economiei, crearea unor noi locuri de muncă. Trebuie să lăsăm într-o parte tot ce ne disparate şi să ne unim în jurul unei idei, în jurul unei persoane. Votând pentru PD, votaţi pentru viitorul preşedinte al Republicii Moldova — Marian Lupu”, a spus Igor Corman, Preşedintele comisiei parlamentare pentru politica externă în cadrul unei întrevederi a echipei PD, în frunte cu Marian Lupu, cu peste 5000 de locuitori ai Orheiului.

“Aşi vrea să aduc câteva răspunsuri la eventualele întrebări — de ce trebuie să optăm pentru Partidul Democrat din Moldova. Deoarece PD reprezintă interesele întregului popor, care se pronunţă pentru coeziune socială, care se pronunţă împotriva dezbinării societăţii, împotriva vrajbei şi urii în societate. PD este partidul păcii sociale şi bunei înţelegeri.

PD este partidul bunelor relaţii între toate etniile conlocuitoare în Republica Moldova. Este timpul să terminăm aceste discuţii la infinit. Toate aceste bătălii la subiectul identitar. PD pune accentul pe ceea ce ne uneşte şi nu pe ceea ce ne dezbină, pentru că indiferent de faptul cine şi cum se identifică a fi în această ţară, noi toţi împreună, repet toţi, suntem moldoveni ca naţiune civilă a acestei ţări şi ca cetăţeni ai Republicii Moldova. Această abordare este unica abordare europeană. Haideţi să nu uităm care este sloganul Uniunii Europene — Unitate prin diversitate. Toţi suntem diferiţi însă toţi suntem uniţi în jurul acestei idei de a fi un popor şi a fi o ţară. Şi aceasta ţine de competenţa şi reposnasibilitatea noastră comună să-i oferim acestei ţări un viitor”, a spus în cadrul întrevederii cu orheenii, Marian Lupu, liderul PD.

Sursa: www.pdm.md