Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiPL

Declaraţie de solidarizare în alegerile din 28 noiembrie 2010 cu Partidul Liberal

|versiune pentru tipar| PL, 21 octombrie 2010

31 de sportivi din loturile naţionale ale Republicii Moldova şi-au anunţat public solidarizarea cu Partidul Liberal pentru alegerile din 28 noiembrie.

Sportivii au semnat şi o Declaraţie:

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din 28 noiembrie 2010 arată că, după douăzeci de ani de tranzitie, continuăm să alegem între minciună şi adevăr, intre rău şi bine, între trecut şi viitor, între demnitate şi lipsa de demnitate, între partide marionete şi partide cu interes naţional, între Uniunea Europeană şi CSI, între lideri corupţi şi bogaţi şi lideri cinstiţi şi curaţi.

Noi, un grup de reprezentanţi ai elitei sportive din Moldova, am ales să mergem în aceste alegeri cu Partidul Liberal, adică, am ales să fim cu Adevărul, Dreptatea şi Demnitatea. Deşi nu suntem membri PL, am ales să fim şi noi purtătorii idealurilor care guvernează acest partid. Partidul Liberal este singurul dintre partidele ajunse la guvernare, pentru care adevărul contează, partidul care nu poate fi acuzat de minciună, care nu a avut şi nu are probleme cu legea, care luptă deschis cu comunismul şi care ţine la programele şi sloganele sale electorale. Partidul Liberal s-a concentrat pe ideea Schimbării în R. Moldova, a Schimbării până la capăt. El continuă să meargă pe aceleaşi două obiective strategice, lansate în 2009: Integrarea europeană, care înseamnă modernizareaRepublicii Moldova şi libertatea de a fi om în R.Moldova şi 2. Lichidarea sărăciei, care înseamnă dreptul de a trăi omeneşte.

Într-un an de zile de când se află la guvernare, Partidul Liberal, prin toate iniţiativele şi deciziile sale ne-a convins că este pornit să lupte până la capăt pentru o Moldovă liberă şi o viaţă mai bună pentru cetăţenii ei. Nu totdeauna, însă, a fost înţeles în cercurile politice, nu totdeauna a fost susţinut. Ca să realizeze schimbarea până la capăt, PL are nevoie de sprijinul nostru. Noi îi acordăm acest sprijin. Mai mult, apelăm şi îndemnăm să ne urmeze exemplul şi alţi colegi de-ai noştri de la Chişinău şi din toată republica, pământenii noştri, rudele, prietenii, suporterii, conaţionalii noştri aflaţi la muncă în străinătate şi toată lumea bună care s-a săturat de minciună, nevoi şi nedreptate. Să ne unim cu toţii în jurul Partidului Liberal, să învingem alături de el şi împreună cu el.

Dorim Partidului Liberal să iasă medaliatul cu aur din această competiţie politică, care ne aşteaptă pe 28 noiembrie, fapt pentru care semnăm.

Departamentul de Comunicare al PL