Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiPL

Aliniere la Dreapta, Votează Partidul Liberal!

|versiune pentru tipar| PL, 22 noiembrie 2010

Partidul Liberal a lansat în dimineaţa zilei de azi, la nivelul organizaţiei municipale Chişinău, o nouă campanie de mobilizare a electoratului la vot pentru parlamentarele de duminică. În Piaţa Marii Adunări Naţionale au fost aliniate în careu 170 de autoturisme, deşi numărul programat iniţial nu trebuia să depăşască 100 de maşini. “La acţiunea noastră s-au cerut să participe mai mulţi voluntari, simpatizanţi ai PL şi ar fi fost incorect să nu-i acceptăm”, a explicat situaţia Ion Gabura, şeful staff-ului municipal Chişinău pentru alegerile din 28 noiembrie.

Echipate cu însemnele electorale ale Partidului Liberal şi cu drapelele R. Moldova, UE şi PL, caravana de maşini a pornit în defilare pe principalele artere din cele cinci sectoare administrative ale Chişinăului — Centru, Botanica, Buiucani, Râşcani şi Ciocana, după care vor face acelaşi lucru şi în suburbiile capitalei. Acţiunea este una de “agitaţie vizuală, dar şi de imagine pentru Partidul Liberal, principalul partid pe dreapta”, a declarat presei în deschiderea evenimentului acelaşi Ion Gabura.

Acţiunea a fost concentrată pe două mesaje electorale — “Moldovă, votează! Votul tău contează!” şi “Aliniere la Dreapta”. Primul cere alegătorilor “să se concentreze cât mai masiv pe ieşirea la vot, iar cel de-al doilea — le sugerează soluţia alegerii, «aliniere la Dreapta» presupunând votarea partidelor de dreapta şi, în primul rând, a celui mai drept şi vertical partid de dreapta, Partidul Liberal”, a motivat oportunitatea acţiunii prim-vicepreşedintele PL, Primarul general al Chişinăului Dorin Chirtoacă, prezent şi el la eveniment. Potrivit lui, campania lansată azi de Partidul Liberal va mai avea câteva apariţii până la sfârşitul săptămânii, “astfel încât să putem inspira şi mobiliza alegătorul să meargă la vot şi, totodată, să-i putem forma o viziune corectă asupra alegerii de duminică”, a mai spus Dorin Chirtoacă.

Acţiunea de azi va dura pe tot parcursul zilei.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL