Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiPL

Două panouri electorale ale PL au fost furate în raionul Cahul

|versiune pentru tipar| PL, 24 noiembrie 2010

Luni, 22 noiembrie, în jurul orelor 13.30, la Cahul, câteva persoane necunoscute au scos în mod abuziv un panou electoral al Partidului Liberal, situat vizavi de Piaţa Independenţei. Există martori care au informat conducerea filialei locale a Partidului Liberal cu privire la faptul că persoanele care au scos panoul PL instalaseră, cu puţin timp înainte, un nou panou al PLDM pe partea opusă a panoului.

Responsabilii PL din teritoriu au înregistrat acest caz la CEC. Conform lui Mihai Trofim (PL), CEC a şi sesizat poliţia. De asemenea, o sesizare a poliţiei a parvenit şi din partea filialei Cahul a PL. Comisarul raionului Cahul, Ion Coltuc, nu a răspuns în mod corespunzător solicitării, muşamalizând cazul.

Anterior, în ziua de sâmbătă, 20 noiembrie, câteva persoane au vandalizat prin stropire cu vopsea un panou electoral al PL din satul Zârneşti, raionul Cahul. Persoanele în cauză au încercat nereuşit să rupă panoul. În noaptea de luni spre marţi, 22–23 noiembrie, panoul PL a dispărut. Dispariţia a două panouri practic în aceeaşi zi duce cu gândul la acţiuni premeditate de obstrucţionare a campaniei electorale a PL.

Departamentul de Comunicare şi Imagine al PL