Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiPL

APEL al OTPL către tineri privind importanţa participării la alegerile parlamentare anticipate

|versiune pentru tipar| PL, 26 noiembrie 2010

Organizaţia de Tineret a Partidului Liberal (OTPL) face apel către tinerii din Republica Moldova să participe activ la alegerile parlamentare anticipate din 28 noiembrie 2010. Anul 2009 a demonstrat că tinerii pot schimba soarta întregii societăţi, contribuind decisiv la demolarea regimului comunist. Victoria democraţiei la ultimele alegeri este meritul tinerei generaţii care a luptat pentru idealurile sale chiar şi atunci când părea că nu mai există nici o şansă. Unii ar putea să spună că votul vostru nu contează sau nu e în măsură să influenţeze rezultatul alegerilor. Tineretul Liberal, însă vă reaminteşte că un singur vot a decis înlăturarea comuniştilor de la putere în 2009, iar acum acesta este în măsură să reprezinte greutatea care va înclina balanţa electorală spre libertate, dreptate şi prosperitate. Pe 28 noiembrie 2010 noi, tinerii, nu alegem doar Parlamentul Republicii Moldova, ci şi modul în care vom trăi în următorii 4 ani, dacă vom avea acces la studii de calitate, burse decente (atât de stat, cât şi private), credite pentru studii (cu rambursarea după absolvire), cămine renovate conform standardelor europene, locuri de muncă bine plătite şi posibilitatea de a accesa credite ipotecare pentru locuinţe. Toate acestea sunt realizabile doar prin efortul comun, drept exemple în acest sens servind ultimii trei ani de administraţie liberală în municipiul Chişinău şi de guvernare a Alianţei pentru Integrare Europeană în întreaga republică.

În timpul celor 2 luni de campanie am avut posibilitatea să discutăm cu tineri din toate regiunile Republicii Moldova. Tinerii nu aşteaptă ca Guvernul să le rezolve toate problemele, ci ştiu că au mult de lucru pentru a-şi atinge obiectivele. Ei doresc doar să li se ofere oportunitatea de a se afirma.

Aveţi încredere, dragi tineri — Partidul Liberal este forţa care va face totul pentru ca tinerii să-şi valorifice pe deplin potenţialul la ei acasă.

Dragi prieteni şi colegi, dacă v-aţi făcut planuri şi ţineţi la acestea, atunci la 28 noiembrie 2010 aveţi şansa să faceţi un pas decisiv spre realizarea lor.

Votul vostru va duce Schimbarea până la capăt!

Sursa: www.icomunicat.md