Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiPLDM

Sediul din Bălţi al PLDM a fost vandalizat

|versiune pentru tipar| PLDM, 6 noiembrie 2010

În noaptea de 5 spre 6 noiembrie, sediul Organizaţiei Teritoriale Bălţi al Partidului Liberal Democrat din Moldova a fost vandalizat.

Persoane necunoscute au rupt drapelul de stat al Republicii Moldova şi cel al PLDM, au distrus afişajul electoral de pe faţada sediului şi au pângărit pereţii clădirii. De menţionat că tricolorul a fost rupt în fâşii, la faţa locului fiind lăsată doar bucata de pânză de culoare roşie.

Conducerea OT Bălţi a PLDM a sesizat organele de drept, pe cazul dat fiind intentat un dosar penal. De asemenea, la oficiul PLDM din municipiul Bălţi au fost invitaţi şi observatori internaţionali, care monitorizează campania electorală. Ei au fost informaţi despre cele întâmplate, fiindu-le prezentate şi mărturii foto şi video, care probează actul infracţional.

Vicepreşedintele partidului, Mihai Şleahtiţchi, preşedinte al OT Bălţi a PLDM, a declarat că “în neputinţa de a promova o campanie electorală onestă, bazată pe lupta de idei, oponenţii politici ai PLDM recurg la metode murdare, care demonstrează nimic altceva decât laşitatea lor”.

PLDM condamnă acest act de vandalism şi îşi reafirmă angajamentul de a promova în actualele alegeri o campanie curată şi neagresivă.

Sursa: www.pldm.md