Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiPLDM

Incident violent la Bulbocii-Noi, raionul Soroca

|versiune pentru tipar| PLDM, 6 noiembrie 2010

În ziua de 6 noiembrie, un incident neplăcut a avut loc în satul Bulbocii-Noi, raionul Soroca.

Agitatorul Partidului Liberal Democrat din Moldova, Mihail Zabrian, fiind în misiune de agitaţie electorală, a fost supus unui tratament violent, fiind ameninţat cu moartea de către un susţinător al Partidului Comuniştilor din Republica Moldova.

Acesta l-a agresat verbal pe membrul Partidului Liberal Democrat din Moldova, încercînd să-i aplice lovituri cu un cuţit. În momentul în care nu i-a reuşit lovitura, el a spart roţile maşinii PLDM, strigînd injurii la adresa partidului şi ameninţînd cu revenirea la putere a comuniştilor.

Agresorul a fost identificat şi reţinut de colaboratorii Comisariatului de Poliţie Soroca, care examinează circumstanţele producerii incidentului.

Partidul Liberal Democrat din Moldova dezaprobă asemenea manifestări de violenţă şi face apel către toţi cei implicaţi în procesul electoral să dea dovadă de maximă responsabilitate şi comportament civilizat.

Reafirmăm şi cu această ocazie că PLDM s-a angajat din start să aibă o campanie neagresivă, axată pe obiectivul de a scoate ţara din sărăcie şi îşi va respecta acest angajament. În acelaşi timp, solicităm şi de la ceilalţi actori politici să nu permită degradarea procesului electoral.

Sursa: www.pldm.md