Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiPLDM

PLDM a lansat Angajamentul pentru Tineri

|versiune pentru tipar| PLDM, 10 noiembrie 2010 | 

Partidul Liberal Democrat din Moldova a lansat miercuri, 10 noiembrie, Angajamentul pentru Tineri. Preşedintele PLDM, Vlad Filat, a declarat la acţiunea de lansare că tinerii sunt cei care, în aprilie 2009, au readus democraţia şi speranţa în renaşterea ţării noastre. Curajul lor a trezit mii de cetăţeni, făcându-i să privească cu încredere în viitor, şi tot de tineri depinde acum dacă va fi continuată calea dezvoltării şi modernizării Republicii Moldova.

Vlad Filat a precizat că guvernarea a avut de înfruntat o situaţie extrem de dificilă. “Ne-am confruntat cu o puternică criză economica moştenită de la comunişti, dar am reuşit nu doar să stopăm degradarea economiei, ci şi să înregistrăm o creştere economică; am asigurat condiţiile necesare pentru construcţia a peste 700 de case pentru sinistraţi; am obţinut o deschidere fără precedent din partea Uniunii Europene”. Aceste acţiuni au un impact direct asupra întregii populaţii a Republicii Moldova, dar au fost întreprinse şi măsuri nemijlocit pentru tineri, a menţionat preşedintele PLDM.

Vlad Filat i-a asigurat pe tineri că ei reprezintă o priotitate pentru PLDM, iar acţiunile sale în calitate de premier sunt o reflectare directă a viziunilor pe care le are ca şi preşedinte de partid. “Ne-am propus pentru următorii 4 ani obiectivul de a lupta cu sărăcia. Vreau ca tinerii să rămână în ţară pentru că avem nevoie de ei ca să construim o ţară modernă, vreau ca tinerii, care sunt deja plecaţi, să aibă motive să se întoarcă acasă şi să-şi folosească aici experienţa acumulată peste hotare”, a declarat Vlad Filat.

Angajamentul PLDM “Moldova fără sărăcie” include acţiuni aparte menite să facă mai bună calitatea vieţii fiecărui tânăr din Moldova:

Serviciul de presă al PLDM