Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiPLDM

Vlad Filat: “Noi vom reuşi!”

|versiune pentru tipar| PLDM, 22 noiembrie 2010

“Este imperios necesar ca Partidul Liberal Democrat să devină partidul numărul 1 în Republica Moldova, pentru ca cetăţenii ţării noastre să beneficieze de drepturi, libertăţi şi bunăstare”. Declaraţia aparţine preşedintelui PLDM, Vlad Filat, şi a fost lansată în cadrul unei acţiuni de amploare desfăşurată la 22 noiembrie, cu participarea preşedintelui Partidului Popular European, Wilfried Martens, în prezenţa a peste 5000 de membri şi simpatizanţi ai PLDM.

“Am demonstrat ca avem caracter, avem forţe şi capacităţi, avem viziuni asupra dezvoltării Republicii Moldova. Suntem îmbrăţişaţi de cea mai puternică familie politică europeană şi sunt sigur că vom reuşi să oferim ţării şi copiilor noştri un viitor prosper. Să aveţi încredere şi să fiţi alături de mine. Noi vom reuşi”, a declarat Vlad Filat.

Liderul liberal democrat a ţinut să menţioneze că susţinerea acordată de cel mai puternic partid care guvernează în Europa înseamnă o enormă responsabilitate pentru toţi cei care fac parte din familia liberal democrată. În context, Vlad Filat a mulţumit preşedintelui PPE, Wilfried Martens, pentru faptul că este alături într-un moment atât de important pentru PLDM şi a specificat că şi în continuare va promova o politică responsabilă pentru a construi o ţară modernă, democratică. După 28 noiembrie să începem bătălia pentru o Moldovă fără sărăcie, pentru o Moldovă încadrată în spaţiul valoric european.

Wilfried Martens a transmis, la rândul său, susţinerea pe care PPE o acordă lui Vlad Filat, guvernului şi partidului pe care îl conduce, care este “unica opţiune capabilă să asigure viitorul Republicii Moldova”.

“Puteţi conta pe sprijinul nostru necondiţionat”, a spus Martens, menţionând că, în decurs de 14 luni cât s-a aflat la guvernare, Vlad Filat a înregistrat rezultate absolut remarcabile, obţinând şi numeroase succese pe plan internaţional, iar programul pe care şi-l propune spre realizare în perioada următoare este ambiţios şi plin de speranţe pentru viitor.

Martens a ţinut să transmită şi un mesaj tuturor cetăţenilor Republicii Moldova. “Gândiţi-vă că atunci când intraţi în cabina de vot, împreună cu buletinul ţineţi în mâini şi o putere extraordinară, cea de a decide viitorul ţării voastre. Nu sunt alegător din Moldova, dar pentru mine există o singură opţiune: Vlad Filat şi Partidul Liberal Democrat din Moldova. Iată ce trebuie să alegeţi şi dumneavoastră”, a declarat Wilfried Martens.

În cadrul acţiunii au adresat mesaje mobilizatoare şi de încurajare a electoratului reprezentanţii juriştilor, agricultorilor, pedagogilor, medicilor şi oamenilor de cultură liberal democraţi, ai Organizaţiei de Femei a PLDM, Tineretului Liberal Democrat şi ai candidaţilor partidului la funcţia de deputat.

Tot în cadrul evenimentului au fost lansate şi spoturile video ale PLDM din ultima săptămână de campanie electorală.

Serviciul de presă al PLDM