Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiPNL

PNL figurează primul în buletinul de vot

|versiune pentru tipar| PNL, 16 octombrie 2010

Lista PNL pentru Parlament a fost inregistrata pe data de 8 octombrie la CEC, PNL figureaza primul in buletinul de vot, cu simbolul Sageata Sloganul este “PNL propune Unirea cu Romania”. Vom utiliza, in paralel, si Sloganul “PNL face majoritatea. Si reda Demnitatea”.

Sloganul “PNL propune Unirea cu Romania!”, neagreat, se pare, de toate securitatile posibile — oare si de cea romaneasca? — este unul de curaj, de demnitate, de adunare sub stindardul PNL a tuturor unionistilor din R.Moldova. Noi consideram Unirea un obiectiv realizabil. Nu azi, poate miine, dar cineva trebuie sa inceapa. Noi avem acest curaj sa incepem.

PNL, la fel ca acum, recent, un partid liberal, nu are saci de bani pentru campania electorala. Acum, “fostii saraci” nu mai solicita bani pe site. Solicitam deja noi, “noii saraci”. Am avut promisiuni de sprijin, dar nu s-a materializat. Nu e ultima dezamagire. Pentru ca nu ne vindem principiile, valorile, locurile pe lista. Noi, penelistii, avem un partid frumos, curat, cu un brand istoric si un viitor incontestabil, cu o echipa unita si rezistenta. Insa, pentru asemenea partide, nationaliste, unioniste, nu sint bani. De aceea, solicitam ajutorul celor care pot face donatii, alaturi de conducerea PNL. Vom plasa rechizitele contului bancar electoral pe site si va invitam sa va solidarizati cu mesajul si echipa noastra. Va asteptam la sediul PNL cu orice sugestii, ajutor, sprijin.

Vom spune deschis, in aceasta campanie, ca PNL nu are banii partidelor care ii face pe oameni sa se lase inselati si cumparati, din saracie, dindu-si votul pentru cei care vin apoi la putere si uita de principiile, promisiunile si valorile afisate in campania electorala si in materialele de campanie electorala.

Vom mai spune ca, in aceasta campanie, in care vom concura nu doar cu satrapii comunisti, dar si cu partide care se tem de Unirea cu Romania, alegatorii nostri — romani sau alogeni — vor trebui sa dea un vot de demnitate, sa voteze PNL, pentru a arata ca nu doar 2-3,5% iubesc Romania si doresc Unirea. CI CA SINTEM MULTI — CU MULT MAI MULTI DECIT DORESC SA VADA DUSMANII UNIRII, ANTIROMANII DE PE STINGA SI DE PE DREAPTA. Asta chiar daca, azi, rezultatele rusificarii si bolsevizarii, comunizarii si deznationalizarii, sint inca puternice. Stim ca sint foarte multi romani, deja cu cetatenie sau pentru care au aplicat ori vor aplica, vad Unirea ca unica sansa de a scapa de coruptie, de saracie, de asuprire imperiala si de nedreptate istorica. Ei nu-si afiseaza sentimentele, dar vor vota pentru PNL, ca partid sincer si curajos, pentru Unire, ca unic mesaj de viitor si speranta pentru romanii basarabeni. Noi va asteptam sa fiti alaturi de noi cu sufletul, votul si orice sprijin.

Sursa: www.pnl.md