Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2010DeclaraţiiPNL

La Criuleni, s-a dat foc Steagului PNL, arborat pe sediu

|versiune pentru tipar| PNL, 1 noiembrie 2010

In noaptea spre 31 octombrie persoane inca neidentificate au dat foc steagului PNL, arborat pe sediul partidului din Criuleni, pe adresa str.31 August nr.90.

PNL isi exprima indignarea in legatura cu actiunea de vandalizare a simbolului PNL si cheama partidele inscrise in cursa electorala sa nu incite pe nimeni la actiuni de intoleranta. Cunoastem ca reprezentantii unor partide antinationale fac declaratii extrem de incitatoare la adresa PNL in cadrul intilnirilor electorale.

Partidul National Liberal este constient de faptul ca mesajul sau privind Unirea cu Romania deranjeaza multe forte politice — atit pe cele de stinga extrema, care au continuat in anii de dupa Independenta politicile antiromanesti, de deznationalizare nationala, cit si partidele mai de centru si de dreapta, care considera, abuziv, ca voturile sprijinitorilor PNL sint, din capul locului, ale lor.

PNL si-a asumat un obiectiv extrem de greu, dar utile si unicul ce va scoate R.Moldova din sfera de influenta rusa, nefasta politic, economic si social pentru noi — sensibilizarea cetatenilor asupra Unirii cu Romania, ca cea mai scurta cale de integrare in NATO si UE.

Sa actionam conform bunului simt, daca ne declaram proeuropeni, si sa acceptam forta argumentului, nu argumentul fortei.

Politia a fost anuntata.

Sursa: www.pavlicenco.md